Stugor

Vi har en stugby med 12 stugor och totalt 48 bäddar. Varje stuga har två våningssängar samt att man kan få plats med en extrasäng (<60 kg). Finns att hyra i receptionen. Ni har även möjlighet att hyra lakanspaket och handdukspaket. I varje stuga finns ett pentry med en liten ugn, två kokplattor, micro och ett lite kylskåp.

Städning av stugan sker innan utcheckning alternativ bokar man städning i receptionen. Incheckning sker kl 15.00 och utcheckning kl 12.00.

Mellan stugorna finns vattenposter där man kan hämta vatten. Vid stuga 1 ligger ett servicehus med HCW, dusch och tvättstuga. I huvudbyggnaden finns kiosk, servicehus med separat dam- och herravdelning. I vardera avdelning finns bastu, gemensamma duschar och omklädningsdel.

Till Kolmårdens djurpark tar det ca 20-25 minuter. Många väljer också att kombinera vistelsen med ett besök på Astrid Lindgrens Värld. Besök gärna Norrköpings nya äventyrsbad. I direkt anslutning till campingen finns även den populära äventyrsparken med höghöjdsbanor och linbanor.