Campingplats

Högsäsong är receptionen öppen 10.00 till 18.00 och under lågsäsong är receptionen bemannad efter behov.
Nå oss på telefon 011-612 50 (+46 11 61250) alla dagar mejla till info@sorsjonscamping.se så svarar vi så fort vi har möjlighet

Sörsjön består av en camping med ca 100 platser, varav ca 55 med el. Dessa ligger spridda över hela campingen, vilket betyder att Du som gäst i mån av plats har möjlighet att välja om du vill ha en plats på ängen eller bland skogsdungarna. I stugbyn finns 12 4-bäddsstugor där stuga 1 är närmast infarten och stuga 12 är närmast badplatsen.

Oavsett vilket plats du väljer är det aldrig långt till något av våra servicehus eller till badplatsen och bryggan vid Sörsjön.

I huvudbyggnaden finns reception med kiosk, servicehus med separat dam- och herravdelning. I vardera avdelning finns bastu, gemensamma duschar och omklädningsdel.

Vid badstranden har vi en kiosk där vi säljer glass, kall dricka, kaffe och grillad korv.

Incheckning sker tidigast kl 15.00 (ring om du har särskilda önskemål) och utcheckning senast kl 12.00. Gäller både campingtomt, tält och stugor.

Till Kolmårdens djurpark tar det ca 20-25 minuter. Många väljer också att kombinera vistelsen med ett besök på Astrid Lindgrens Värld. Besök gärna Norrköpings nya äventyrsbad. I direkt anslutning till campingen finns även den populära äventyrsparken med höghöjdsbanor och linbanor.