Campingplats

Sörsjöns camping är öppen för korttidsgäster året runt. Under höst, vinter och vår är antal platser begränsat och endast servicehus i receptionsbyggnaden samt lilla servicehuset vid stugorna har öppet från det att det är frysgrader.

Högsäsong är receptionen öppen 10.00 till 18.00 och under lågsäsong helger och i övrigt är receptionen bemannad efter behov.
Nå oss på telefon 011-612 50 (+46 11 61250) alla dagar mejla till info@sorsjonscamping.se så svarar vi så fort vi har möjlighet.

Sörsjön består av en camping med ca 100 platser, varav ca 55 med el. Dessa ligger spridda över hela campingen, vilket betyder att Du som gäst i mån av plats har möjlighet att välja om du vill ha en plats på ängen eller bland skogsdungarna. I stugbyn finns 12 4-bäddsstugor där stuga 1 är närmast infarten och stuga 12 är närmast badplatsen.

Oavsett vilket plats du väljer är det aldrig långt till något av våra servicehus eller till badplatsen och bryggan vid Sörsjön.

I huvudbyggnaden finns reception med kiosk, servicehus med separat dam- och herravdelning. I vardera avdelning finns bastu, gemensamma duschar och omklädningsdel.

Vid badstranden har vi en kiosk där vi säljer glass, kall dricka, kaffe och grillad korv.

Hastighetsbegränsning max. 10 km gäller inom camping-området. Endast  en bil per plats. Gästers bil eller andra bilar ska parkeras på P-platsen om inget annat är överenskommet med personalen.

Enligt brandföreskrifterna bör avståndet vara fyra meter mellan två campingenheter. Draget på husvagnen bör vara riktat ut mot körbar väg. För tält gäller tre meter.

Incheckning sker tidigast kl 15.00 (ring om du har särskilda önskemål) och utcheckning senast kl 12.00. Gäller både campingtomt, tält och stugor.

Till Kolmårdens djurpark tar det ca 20-25 minuter. Många väljer också att kombinera vistelsen med ett besök på Astrid Lindgrens Värld. Besök gärna Norrköpings nya äventyrsbad. I direkt anslutning till campingen finns även den populära äventyrsparken med höghöjdsbanor och linbanor.